Θέμα: Λειτουργία του σχολείου

Ημερομηνία: 2014-09-25

Από: ΜΚΟ Κάλλον

Θέμα: ΔΩΡΕΑΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣΔελτίο Τύπου
Η ΜΚΟ Κάλλον αστική εταιρία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2010 με σκοπό τη προώθηση διαδεδομένων και τεκμηριωμένων εναλλακτικών θεραπειών και μεθόδων που συμβάλουν στη πρόληψη και στη προαγωγή της υγείας με αποτέλεσμα την ολιστική ψυχική και πνευματική υγεία.
Στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεων δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης δωρεάν ημερίδας στο σχολικό χώρο ή σε κατάλληλο διαμορφωμένο χώρο, με θέμα : Επικοινωνία γονέα με παιδί.
«Πόσο αποτελεσματικός γονέας μπορεί να σαι;»
Θα απαντηθούν ερωτήματα των γονέων, ύστερα από μία μικρή βιωματική παρουσίαση της επικοινωνίας παιδιού γονέα. Θα καλυφθεί η ενότητα από δύο ειδικούς του χώρου (κοινωνικό λειτουργό και ψυχολόγο) με κατάρτιση και εξειδίκευση στην οικογένεια.

Τηλ Επικ: 6947097711 , 6978597071
e-mail: mkokallon@gmail.com

Ημερομηνία: 2012-01-30

Από: Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

Θέμα: Λειτουργία και διοίκηση του σχολείου μας.

Νομίζω ότι φέτος είναι η χειρότερη χρονιά στο σχολείο μας. Διευθυντή δεν έχουμε, βιβλία δεν είχαμε (και δεν τα έχουμε όλα ακόμη), προβλήματα πολλά έχουμε, υπάρχει γενικά μια ανοργανωσιά!! Αυτή όμως είναι η δική μας άποψη. Θα θέλαμε, λοιπόν, να ακούσουμε και την άποψη των γονέων που δεν βλέπουμε στο σχολείο, γονέων που δεν γνωρίζουμε.

Νέο σχόλιο